dimarts, 20 d’abril del 2010

Després del primer dia...

En la sessió presencial vaig fer en aquest bloc una petita entrada, d'exemple per poder anar seguint els passos. Atès que no tenien altra motivació he esborrat aquestes dues entrades.

Ara penjo alguns exemples que ens poden orientar. Són presentacions elaborades amb l'eina Slide, la primera que treballareu i que es presenta en la unitat 4.

En primer lloc una elaborada... bé, simplement d'exemple. No té res d'especial. Són una colla de dibuixos fets a partir d'un element de motivació. Els van fer uns alumnes de cinquè de primària per a una mestra que tenen i que va estar unes setmanes de baixa.



Aquest altre exemple me'l va fer un alumne en un curs de l'escola de tardor. No té so però no passa res, voldria ressaltar una forma innovedora i divertida, potser més aviat interessant, de presentar fotografies. En aquest cas d'un viatge fet. Podria ser d'una sortida o activitat amb els nostres alumnes.



Encara una altra alumna que tenia un dia molt tendre. La música dolça i el motiu una imatge (s'acosta Sant Jordi, no?) que va modificant.



Aquesta altra us la presento per l'entorn. Les imatges són de les quines venen per defecte amb el Windows. Però demostra que l'entorn de la presentació es pot "tunejar" i fer-la força més impactant.



NOTA IMPORTANT
Segurament que si heu arribat fins aquí s'han anat activant tots els àudios. Anant a cada presentació i clicant l'altaveu podreu silenciar-los.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada